Zoek op Onderwerp

Waarom is er Zoeken op Onderwerp?

Publicura is helemaal gericht op het geven van zelfhulp.  U komt hier met een hulpvraag over een bepaald onderwerp. Om hier het juiste product bij te vinden dat u kunt helpen in uw hulpvraag hebben wij de site ingedeeld met Zoeken op Onderwerp. Zo kunt u via deze link de hoofdgroep zoeken waar uw hulpvraag eventueel onder valt. Hierna krijgt u dan de producten te zien die allemaal gerelateerd zijn aan uw hulpvraag. Op deze manier vind u de juiste producten sneller en is het overzichtelijker. U kunt altijd verder zoeken door terug te gaan naar de hoofdgroepen.

Hoe werkt Zoeken op onderwerp?

Ga naar de link “Zoeken op Onderwerp” en kies een hoofdgroep waar uw hulpvraag onder valt. Kunt u niet direct de juiste groep vinden zoek dan die groep die er het dichts bij staat.
U krijgt hierna de producten te zien die allemaal met deze hoofdgroep te maken hebben.
De producten zijn vaak gelinkt aan meerdere hoofdgroepen. Hierdoor ziet u producten die gerelateerd zijn aan uw onderwerp. Hieronder staan producten die een klein beetje van deze informatie bevatten of helemaal over dit onderwerp gaan.

Ik kan geen producten vinden

Indien er geen producten onder het onderwerp verschijnen dan betekend dit dat er geen producten zijn die gelinkt zijn aan uw onderwerp. Naarmate er meer producten op Publicura komen zal dit ook minder vaak voorkomen. Als alternatief kunt u een onderwerp uit de tagcloud kiezen die naast de hoofdgroep staan. Kies een woord dat informatie zou kunnen hebben voor uw hulpvraag.