Over Ons

Leer ons kennen en kom in verbinding met ons op Publicura

Publicura is in 2018 opgezet om door middel van dit platform levenstransformerende producten en diensten te leveren die de mens inspiratie en zelfinzicht geven zijn innerlijke vermogens te ontwikkelen voor zowel lichaam als geest, waardoor zij zich verbonden voelen met mens en natuur.

Het platform is ontstaan vanuit de behoefte al deze producten op 1 plek te vinden. We hebben dit platform zo opgezet dat het vinden van het juiste product overzichtelijker en makkelijk is.

We willen ook dat de producten van deze aanbieders meer zichtbaarheid krijgt en bieden daarom ook de unieke combinatie van platform en promo-mogelijkheden.

Tevens willen we dat schrijvers van boeken meer beloond worden voor hun werk en kunnen wij door de unieke combinatie van Libricura en Publicura de hoogste royalty’s geven.

Door wie is Publicura opgezet?

De oprichtster van dit platform is Ilonka van den Ancker. Zij heeft zelf een boek geschreven; Het Energisme en wilde dit breder neerzetten. Haar eigen boek is ook te vinden op Publicura.

Welke producten passen op Publicura?

Op dit platform kunt u levenstransformerende producten en diensten vinden die je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. De producten kunnen je helpen te groeien naar een  hoger bewustzijnsniveau. We hopen dat mensen hier de producten vinden waardoor zij meer balans in hun leven voelen.

Op publicura verkopen wij boeken, luisterboeken, e-boeken, kleurboeken, cd’s, meditatie cd’s,  brain-retraining cd’s, tarotkaarten, coachingskaarten, trainingen en workshops zowel online als live, coaching, sprekers en therapie / behandelingen en lezingen.

Publicura werkt met categorieën en tags. Hiervoor zijn we diep in het leven gedoken om zo de meest gezochte onderwerpen te vinden . Deze hebben we opgedeeld in 9 hoofdgroepen, te weten  Bekrachtiging, Emoties, Intuïtie, Spiritualiteit, Genezing, Relaties, Gezondheid, Inspiratie en Levensopvatting. Al deze groepen zijn weer onderverdeeld in subtags. Op deze manier kun je zeer specifiek zoeken naar bv. enkel boeken op de subtag burnout of depressie. Of alle workshops over veroudering of energetisch helen. We hebben een 10e groep toegevoegd: de Overige groep die alle tags bevat die de verkopers bij hun producten zetten en die niet onder de hoofdgroepen staan.

Daarnaast maken we het ook mogelijk dat je kunt zoeken op provincie waar de workshop, training of lezing gegeven wordt en op het soort product, dus als je bv een workshop zoekt dan kun je dat aangeven..

Wij hopen dat je als mens meer verbinding kunt gaan voelen met elkaar en met de natuur. Wij komen ook graag in verbinding met jou als klant, als verkoper en als schrijver.  Zoek de verbinding met ons via facebook of twitter of mail ons als je een vraag hebt. Kijk voor de meest gestelde vragen wel eerst op onze FAQ lijst.

een liefdevolle groet

Publicura team

Ilonka van den Ancker: Schrijfster, Webmaster en Oprichtster van Publicura en Libricura

Timo Boudewijn: Illustrator en Technische ondersteuning

Ilonka van den Ancker

Oprichtster, Schrijfster en Webmaster

 

 

 

Timo BoudewijnTimo Boudewijn

Illustrator en Technische ondersteuning

 

 

Diego

Golden retriever in natuurHuman Resource Manager en Levensgenieter