de weg naar een kleurrijk leven

De Weg naar een kleurrijk leven

gedichten met een boodschap

Sandra Hoogenberg

 

Met deze gedichtenbundel wil ik jou en anderen graag steunen en motiveren om het pad van je leven te volgen, hoop en moed te blijven houden, ook wanneer het tegenzit.
Ons levenspad gaat met vallen en opstaan, met moeilijke en mooie momenten, verdriet en vreugde, blijdschap en pijn. Alles wat het leven te bieden heeft zal voorbijkomen in je leven. Wanneer je niet weet hoe het is om donkere en eenzame periodes te kennen, weet je ook niet wat licht en liefde is. Je hebt het een nodig om het ander te kunnen ervaren.
Steeds meer kan ik dat wat mij niet meer dient of zelfs belemmert om vrij te kunnen leven, loslaten. Negatieve gedachten en gevoelens, hebben plaatsgemaakt voor het steeds meer voelen van vreugde en vrede in mijzelf. Vanuit dit gevoel leef ik mijn leven en treed ik de mensen om mij heen en de wereld tegemoet. Dit geeft kleur aan mijn leven! Ik ben geworden wie ik ben en wie ik graag wil zijn. En ik wil er ook graag voor jou zijn. Dat voel ik heel sterk! Ik wil jou graag steunen, een hart onder de riem steken, motiveren en hopelijk inspireren.
Voor mij is schrijven een manier om mijn emoties te uiten. Na het overlijden van mijn vader in 2020, zei een stemmetje in mij dat ik weer ‘moest’ gaan schrijven. En dat is wat ik ben gaan doen.
Mede door de mensen om mij heen heb ik besloten mijn gedichten uit te brengen. De illustraties in dit boek zijn gemaakt door mijn vader.

 

Publicatie datum

1 december 2021

.

Koop het boek

Betaal geen verzendkosten

Koop het boek voor 1 december en dan betaal je geen verzendkosten.  Het boek kost €17,95 .

Er zit een mooie boekenlegger bij.

Het boek wordt dan vanaf 1 december naar je toe verzonden

Na 1 december betaal je verzendkosten.

 

voorinteken lijst de weg naar een kleurrijk leven

  • Welke tekst moet er in het boek komen?
De officiele publicatie datum is 1 december 2021
Het boek kost  € 17,95.  incl. verzendkosten .  Het boek kun je na 1-12 ook kopen via Publicura