Het Verlichte Kompas

Het Verlichte Kompas

Ontwaken in het wonder

Ilonka van den Ancker

 

Voorverkoop Het Verlichte Kompas: Nu tijdelijk voor €16,50 ex verzenden. Na 3 mei is de prijs € 21,95 ex verzenden.

Bij deze voorinschrijving krijg je een kortingsbon van 25% op het eerste echte online kompasconsult met ons levensechte bewuste kompas. Deze is nu nog in ontwikkeling. Een online kompasconsult kost normaal €55 en met deze korting kun jij een online kompasconsult krijgen voor €41,25

 

Mijn 2e boek het verlichte kompas is vanaf 3 mei beschikbaar. Eind 2019 kreeg Ik intuïtief door dat ik een boek moest gaan schrijven over een bijzonder verlicht kompas.  De energiewereld liet mij de cover zien zoals deze nu gemaakt is.
Het is een verlicht kompas omdat dit mensen bewust maakt van alle mogelijkheden en hen zo naar de verlichting kan brengen.  Het Verlichte kompas neemt je mee in de wereld van Helena die het huis erft van een tante die zij nooit gekend heeft. Wie was deze tante en waarom werd Helena haar erfgenaam? Op haar zoektocht naar antwoorden ontdekt Helena samen met haar patner David een geheime kamer in het huis en vind daar een heel bijzonder kompas; een bewust levenskompas.
Ook vind zij een dagboek van haar tante die veel onthuld over het leven dat zij had. Zo verteld haar tante over een geheim genootschap van 9 priesteressen die wereldwijd verspreid zijn en aan een bewustzijnsverhoging van de mensheid werken. Dit genootschap is echter al bijna 20 jaar in slaap en het is Helena’s taak om samen met het kompas het genootschap weer te activeren. Dit alles brengt haar op een wonderlijke reis door het bewustzijn. Ze ontwikkeld een bijzondere band met het kompas dat veel meer blijkt te zijn dan enkel een apparaat.  Het Kompas geeft diepe inzichten in jouw vragen.

Bestel het nu en laat het signeren voor maar €16,50 ex verzenden.

Publicatie datum

3 mei 2021

Koop het boek

voor intekening Het Verlichte Kompas

  • Welke tekst mag ik in je boek schrijven?
De officiële publicatie datum is 3 mei 2021
Het boek kost  € 16.50.  ex verzendkosten .  Het boek kun je vanaf 3 mei kopen via Publicura en Bol. Er zal ook een e-book van komen.