Mijn verhaal

Publicura·zondag 6 mei 2018
Waarom heb ik Publicura en Libricura opgestart:
Ondernemen is mijn grote passie. Eigen baas zijn is altijd mijn grootste wens geweest.
Maar mijn allergrootste passie is schrijven.
Als kind al schreef ik schriften vol met verhalen, startte ik tientallen boekjes en stuurde ik wel eens wat naar een uitgever om vervolgens afgewezen te worden. Dat hield me niet tegen.
Mijn leven was hobbelig en ik maakte veel mee. Daar wilde ik over schrijven. Het leerde me namelijk ook heel veel over het leven en ik ontwikkelde inzichten. Ik kreeg vaak te horen: “Kind jij hebt zoveel meegemaakt en toch ben je zo sterk!” Of: “ Dat jij nog steeds mensen vertrouwt! hoe is het mogelijk!
Ja, ik was gelukkig. Ik had mensen vergeven en was veel kwijtgeraakt maar ik ben dankbaar met wat ik heb. Dat wilde ik delen.
Maar wie zit er te wachten op mijn verhaal? Dus zocht ik naar een manier en die vond ik. Mijn levenservaringen bracht me steeds dieper op het pad van spiritualiteit en daar vond ik veel antwoorden en inzichten. Door mijn medische achtergrond ben ik echter nog steeds academisch ingesteld en wilde ik wetenschappelijke bewijzen erbij vinden. Dit alles combineerde ik in mijn eerste echte boek het Energisme. Hier ontmoet wetenschap spiritualiteit en vermeng ik dit met stukjes over mijn leven en de inzichten die ik heb.
Ik wilde mijn boek uitgeven, maar zag dat degene die er het meeste aan verdienen de uitgevers en drukkers zijn. Dat vond ik niet eerlijk, want de schrijver doet al het werk en krijgt de kruimels! Zo ging ik op zoek naar een eigen drukker en wilde ik mijn boek zelf uitgeven.
Ik was inmiddels ook begonnen met een bedrijf waarin ik mensen dit alles wilde leren, maar kwam er maar niet uit hoe ik dit naar buiten moest brengen.

Ik ben een fan van boeken. Mijn passie is schrijven en ondernemen en ik houd ervan pakjes te verzenden. Ik ontwikkelde een steeds groter verlangen meer liefde in de wereld te brengen en meer respect. Mensen mogen meer zichzelf zijn!

Dat alles bij elkaar bracht me op het idee een platform te maken waar alle hulp op dit gebied te vinden was, onder 1 dak. Dat werd Publicura.
Voor mijn boek kwam ik op het idee van Libricura omdat ik dan via Libricura boeken en kaarten kan drukken tegen scherpe drukprijzen en deze verkopen via Publicura waardoor ik de hoogste royalty’s kan geven.

8 april 2018 startte ik: een bijzondere dag omdat het de geboortedag van mijn grote broer Peter Sybrand van den Ancker is. Hij mocht maar 8 jaar oud worden. Het getal 8 heeft hierdoor altijd een bijzondere betekenis voor mij.

Mijn verlangen is meer liefde en respect in de wereld te brengen. Ik wil dat je meer jezelf mag zijn en dat mensen zich meer verbonden gaan voelen. Ik wil dat mensen gelukkig worden en hun zorgen en problemen aan kunnen pakken. Daarom wil ik Publicura groot maken. Het moet een begrip in Nederland worden want daar kun je terecht voor alle vormen van zelfinzicht, hulp en bewustwording op heel veel gebieden.

Lieve Groet Ilonka